П`ятниця
03.05.2024
14:48
Вітаю Вас Гість
RSS
 
Сайт класного керівника
10 класу
Шепетівської сш-інтернату І-ІІІст
Головна Реєстрація Вхід
»
Меню сайту

Наше опитування
Який профіль навчання Ви б обрали навчаючись в ЗНЗ?
Всього відповідей: 4

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2016 » Січень » 05

У великих і маленьких містах, на Заході й на Сході, на Півночі й на Півдні дружні родини збираються на солодке свято. Дні морозива об'єднують країну! Таким днем морозива на честь відкриття пришкільних таборів привітала ТМ"Рудь" учнів нашого закладу

Переглядів: 235 | Додав: Olenochka | Дата: 05.01.2016

Цікавою і змістовною виявилась екскурсія до наших сусідів -  Шепетівського професійного ліцею. Учням екскурсоводи розповідали про історію заснування закладу, професії які здобували та професії які актуальні для абітурієнтів на даний час. 

Шепетівка... Цей мальовничий куточок нашої України розташований у північній частині Хмельниччини на відрогах Волино-Подільської височини. Заворожено вслухаючись у зелену розсипчасту мову навколишніх борів, у їхнє шепотіння, люди назвали своє місто Шепетівкою.  На одній із площ звівся тут легендою у граніті Микола Островський. Сам він, його невмирущий Павка Корчагін принесли славу нашому місту.  
Саме тут почало своє життя Шепетівське технічне училище. Спочатку звели п'ятиповерхову будову гуртожитку, а вже потім завершили будівництво приміщень навчального корпусу. Хоч офіційне відкриття училища відбулось 1 вересня, проте навчання розпочали 10 жовтня 1979 року. От саме за цих сорок днів було набрано учнів - випускників десятого класу, які забажали оволодіти спеціальностями: регулювальник радіоапаратури і приладів, монтажник радіоапаратури і приладів, скла ... Читати далі »
Переглядів: 278 | Додав: Olenochka | Дата: 05.01.2016

02 червня 2015р. у всіх загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладах міста розпочали роботу 26 таборів відпочинку. Табори відкрито в урочистій обстановці на святкових лінійках. Зокрема в нашому навчальному закладі відкрито 3 табори:  "Вишенька" (1-4 класи); "Свіжий вітер" (5-7 класи); "Трудівник" (8-10 класи). Учні 5 класу вітали всіх присутніх запальним танцем "Аріва", а загін отримав назву "Совенята". Девіз загону: Знань і мудрості багато у команді Совенята...

 

 

 

Переглядів: 272 | Додав: Olenochka | Дата: 05.01.2016 | Коментарі (0)

Шановні друзі! Ось і прийшов той час, на який всі ви так довго чекали. Для вас пролунає останній дзвоник. Він сповістить про те, що настала чудова пора - літні канікули. Хочу побажати, щоб вони були незабутні, веселі та цікаві. Знаю, що восени, коли ви повернетесь за шкільні парти, буде про що розповісти друзям.  

А вчителям і батькам я хочу побажати в цей день мудрості та терпіння. Виховувати та навчати дітей важко, кажуть, що це іноді невдячна справа, але я вірю, що наші діти нас не підведуть. І своїми справами доведуть, що українці - найінтелектуальніша та найрозумніша нація. Успіхів вам та натхнення! 

... Читати далі »

Переглядів: 276 | Додав: Olenochka | Дата: 05.01.2016 | Коментарі (1)

Виставка Пасхальні візернуки проводиться традиційно напередодні Великодня та має на меті залучення учнівської молоді до духовної й історичної спадщини українського народу і традицій національної культури. Завданнями конкурсу є розвиток творчої активності учнів у відродженні народних ремесел, традицій та обрядів, етнографічне вивчення регіональних розписів писанок й стимулювання прикладної майстерності учнів, а також обмін досвідом роботи. Вражає різноманіття технік, які використані для оздоблення яєць і виготовлення великодніх сувенірів. Крім традиційних писанок, мальованок, дряпанок, зернівок представлені також писанки, прикрашені бісером, полімерною глиною,  нитками, паєтками, виконані в техніці декупаж, квілінг, пейт-арт, валяння з вовни та інші.  ... Читати далі »

Переглядів: 296 | Додав: Olenochka | Дата: 05.01.2016

Вхід на сайт


Пошук

Календар
«  Січень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Архів записів

Друзі сайту
  • Шепетівська сш-інтернат І-ІІІ ступенів
  • Управління освіти Шепетівського міськвиконкому
  • Вінницький регіональний центр оцінювання якості освіти