Вівторок
16.04.2024
08:33
Вітаю Вас Гість
RSS
 
Сайт класного керівника
10 класу
Шепетівської сш-інтернату І-ІІІст
Головна Реєстрація Вхід
»
Меню сайту

Наше опитування
Який профіль навчання Ви б обрали навчаючись в ЗНЗ?
Всього відповідей: 4

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2016 » Жовтень » 25 » Перше вересня 2016р
00:47
Перше вересня 2016р

Перше вересня все ближче,
З кожним роком йдемо вище.
Хоч і важко, та дарма,
Бо без праці знань нема.
Котик радо позирає
Та запрошення чекає.
Навіть гусінь-черв’ячок
Всіх вітає діточок!

                        (С. Гордієнко)

1 вересня у школі традиційно по-родинному  пройшло свято Першого дзвоника, який сповістив учнів, батьків та вчителів про початок нового навчального року. День Знань — це особливе свято! Адже воно знаменує початок нових знань, досягнення нових успіхів на шкільній ниві.  Це зустріч з друзями і вчителями, радість від спілкування, знайомство з новими навчальними предметами, пізнання невідомого і цікавого. 

Директор  школи  Пипич Олена Василівна привітала всіх з чудовим святом Днем  Знань, яке відкриває перед кожним з учнів нові обрії пізнання наук і світу захоплень, побажала всім учням, батькам, вчителям міцного здоров’я, наполегливості та успіхів у навчанні, щоб кожен з вас, за допомогою вчителів та рідних, став доброю, освіченою людиною, яка вміє творити, примножувати, любити.

 Розпочався навчальний рік першим уроком - «Від проголошення Незалежності до Нової України». В класному колективі говорили про цінності, які роблять нас сильнішими, зміцнюють і об’єднують нашу державу, про історичну долю України, про героїку сучасних захисників суверенітету і територіальної цілісності країни.

У черговий раз школа гостинно відчинила для учнів свої двері і запросила  у просторі і затишні класи, щоб набиралися мудрості і знань, щоб наповнювали своє серце любов’ю і добротою, щоб вчилися долати труднощі і впевнено крокувати до своєї мети. Всього, що вмієш, і всього, що знаєш, за плечима не носити. Не лінуйтеся і не зупиняйтеся на досягнутому, розвивайте свої таланти, творчість, здібності.  Учіться бути мудрими, добрими і людяними. Виростайте справжніми людьми! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   Березюк Анна була нагороджена цінним подарунком та грамотою за участь у конкурсі проведеним благодійним фондом "Зміцнення громад" - "Назавжди з рідною землею"

Переглядів: 300 | Додав: Olenochka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Вхід на сайт


Пошук

Календар
«  Жовтень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Архів записів

Друзі сайту
  • Шепетівська сш-інтернат І-ІІІ ступенів
  • Управління освіти Шепетівського міськвиконкому
  • Вінницький регіональний центр оцінювання якості освіти