Середа
24.04.2024
11:00
Вітаю Вас Гість
RSS
 
Сайт класного керівника
10 класу
Шепетівської сш-інтернату І-ІІІст
Головна Реєстрація Вхід
»
Меню сайту

Наше опитування
Який профіль навчання Ви б обрали навчаючись в ЗНЗ?
Всього відповідей: 4

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2016 » Серпень » 23 » Оздоровчий табір "Свіжий вітер"
23:31
Оздоровчий табір "Свіжий вітер"

Швидко спливає час... І знову літо. Ще один навчальний рік прямує до свого логічного завершення. Пройдуть підсумкові та перевірочні роботи, навчальні екскурсії і знову в нашій школі, як і в інших школах країни, 1 червня гостинно розпочне свою роботу пришкільний оздоровчий табір з денним перебуванням.

Наш табір називається «Свіжий вітер». У таборі три загони, і назви своїх загонів діти пов'язують із кольорами літніх кепів. Фантазія тільки схвалюється. Емблеми - від звичайних на грудях чи рукаві до екзотичних галстуків, обручів і прикрас у волоссі (у старших загонів). Кожний загін має девіз, та свою власну речівку. Стіннівка загону також не має якогось певного зразка, але завжди пов'язана з вибраною назвою. Найбільш популярними рубриками газет є: «Цікавинки з життя загону»; «Наші захоплення». Кожний загін розміщується в окремому класному приміщенні й має ігрову кімнату. Затишок і комфорт у цих приміщеннях - це окрема гордість вихованців, бо створюється безпосередньо за їх участю.

Діти з великим бажанням працюють над іміджем свого загону. Ця робота сприяє мобілізації та згуртуванню, усвідомленню, що ви - члени однієї команди. Із першого дня в таборі розпочинається змагання між загонами. На ранковій лінійці оголошується план заходів на день, а на вечірній - підбивається підсумок, нагороджуються переможці конкурсів і змагань та оголошуються завдання на наступний день. Виховна робота у пришкільному оздоровчому таборі базується на розвитку дитячої ініціативи, самодіяльності, колективної творчої справи й полягає у проведенні кожного дня змістовної, цікавої, активної справи. На чолі кожного загону у пришкільному оздоровчому таборі стоїть педагог-вихователь, який забезпечує виконання дітьми розпорядку дня, організовує їх побут і спільно з вожатими готує та проводить оздоровчі та виховні заходи згідно з режимом дня та планом виховної роботи табору.

План виховної роботи насичений різноманітними заходами та складається з урахуванням побажань дітей. Із цією метою наприкінці навчального року проводиться анкета серед учнів «Що ти очікуєш від пришкільного табору? Твої пропозиції».

 

Переглядів: 293 | Додав: Olenochka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Вхід на сайт


Пошук

Календар
«  Серпень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Архів записів

Друзі сайту
  • Шепетівська сш-інтернат І-ІІІ ступенів
  • Управління освіти Шепетівського міськвиконкому
  • Вінницький регіональний центр оцінювання якості освіти